Litt om utdanning

Jeg kom over en bra video på youtube som jeg velger å spre videre. Videoen minte meg om noe jeg skrev tidligere her i dette innlegget.

Og det er sant, utdanning er ikke sikret deg jobb. Det som kommer an på er om du har truen på deg selv og om du våger å følge den drømmen du har i hjertet ditt. Mange papirer kan ikke gi deg jobb. Hvis du bare har seksere på vitnemålet, er du fremdeles ikke sikret jobb fordi det er ikke sånn livet fungerer.
 
Nå skal det sies at det er bra vi har utdanning som grunnskole, videregående, osv. I fattige land er skole et must, fordi hvis dem ikke går på skole forblir dem i fattigdom. Det er noe å tenke på for oss som bor her i gull-landet Norge som sikkert ser på utdanning som lite viktig.
 
For noen er utdanning også et nødvendig krav, som hvis dem drømmer om å bli lege i en eller annen form, så må de gå på skole og få papirer på at de kan det. Jeg trur det er viktig slik jeg ser det å huske på at alle er forskjellig, derfor jobber vi også med ulike ting, og har ulike interesser. Utdanning kan slik jeg ser det, være en måte for noen å våge å følge hjertet - fordi de gjennom en høyere utdanning får truen på at de KAN. De får selvtillitt og en motivasjon som bidrar til mye egen læring.
 


Se videoen her:
 


Spørsmål:
Hva mener du?
Gir utdanning lettere jobb?

Disktuter i vei
 

 

Én kommentar

June

03.05.2017 kl.22:08

Bra blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits