Er du en arbeidsnarkoman?

Når de fleste hører ordet narkoman tenker de som oftest på rus eller narkotika, men dette gjelder noe annet. Dette er et innlegg om det å være arbeidsnarkoman.

Jobber du deg ihjel, for å fordøyve de negative tankene i deg selv?

Hvis du ikke får jobbet, blir du stresset, får angst, depresjon, føler skyld, e.l.?

Jobber du så mye at andre ting i livet blir nedprioritert (som familie og venner)?

Føler du at du må vaske flere ganger om dagen eller uka, selv om det ikke er nevneverdig skitten? Du vasker fordi du har "støv på hjernen" og kjeder deg? Folk burde heller vaske etter behov. Hvis det er skitten, så kan en vaske (slik jeg ser det). Ha en fast vaskedag en gang i mnd eller annehver måned (alt etter ditt behov). Har du ingen dyr, småbarn, o.l. og du eller andre heller ikke er en som gjør det fort skitten ser ikke jeg helt nødvendigheten av å vaske så ofte. Her mener jeg ikke tørking av benk, do og slike småting, fordi det kan en tørke opp med en gang etter bruk. Det jeg mente er vasking av gulv, tørke støv, osv. Rundvasking generelt, men jeg trur alle forsto greia.

Etterhvert som arbeidsnarkomanen i deg får utvikle seg, har du jobbet så mye at du faktisk ikke vet om et annet liv enn å jobbe. Da har du glemt å leve. Vil du bli en sånn person? En person som jobber seg ihjel, sånn at noe annet i livet ditt blir nedprioritert og slutter å eksistere (som familie og venner)? Vil du ende opp som en som ikke vet om noe annet liv enn det som foregår med jobb?
 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits